Tuesday, November 24, 2015

Masa Kecik-Kecik Tak Merasa



Benda ni beli dah lama.
Cuma baru nak update.
Maklumlah aku lupa cara2 nak bukak blog.
Pffttt!


Sebenornya niat memang dah lama nak belikan dua beradik indoor playground
So aku survey2 dibantu oleh my ipar duai
Kebetulan ipar aku ada nursery so dia suggest aku untuk beli kat caliphsplay ni.
Harga memang murah dan dah compare with 2-3 suppliers.
And definitely lagi murah dari beli kat chow kit.
Pheww....nasib baik survey. 






  Aku beli gelongsor and bola terapi tu.
Tengah nak try home terapi kat zara.
Invest lah sikit kan.
Yang penting adik pun bole join.


Masa survey kat chow kit
Kedai2 kat situ rata2 jual gelongsor saja RM220-RM290.
Ni aku dapat full set RM340.
Wasep them directly and ade promosi masa tu.
Mak memang tak tunggu lah.
Grab jer nyah....kang tunggu melepas.
 



 
 Excited mak nya barang dah sampai.
Yelaa masa kecik dulu mana lah aku merasa benda2 ni.
Sebab bapak aku bawak kitorang outdoor terus.
Pegi titiwangsa keluarkan peluh.
Takpe yang ni pun aku tengok adik berpeluh2 jugak.
Hehe


Zaman ni nak bawak anak2 outdoor pun susah hati
Lagi2 mak tunggal macam aku.
Risau....




Nasib baik time ni apak kau ade.
Kalau tak seminggu kemudian baru kuar dari kotak yer anak2.






Nanti kita update kakak main benda alah ni.
Adik memang excited gile. Maybe sebab color dia striking.
Dia ni mesmerize nya 3 minit je
Lepas tu boring.
Dia ingat mak dia beli dua tiga hengget jer agaknya.


Kuikuikui



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment