Saturday, November 28, 2015

Birthday Awal 2 Hari





Happy Birthday to me





Celebration ni aku sambut awal dua hari
Saja buat sekali harung
Tak kuasa aku nak menyepah 2-3 kali.


Kek besday sendiri bikin
Saja buat 2-tier
Untuk merai diri sendiri...anak2 dan kawan kat ofis yang besday nya November jugak
Bebaloi lah buat 2-tier

Adik jangan cakap lah memang suka sangat makan kek!
Lagi disuap lagi berselera.
Mak rasa happy sebab kek nya abis dan anak mak pun suka makan.
Zara aku tenyeh cukup2!
Jangan tanya lah macam mana rupa cik kak tu kena torture.
Tulaa hadiah besday dia taun ni...kena paksa makan
Hehehe





Aku buat dua kek berlainan
Top is chocolate cheese cake and bottom is absolute chocolate.




 Ya....ni working environment mak
Kawan2 ofis mak yang sama2 gegila macam cacing.

Ada masa gile kelaut ada masa sopan santun
Dan ada masa sepatah haram pun tak sempat cakap
Sibuk konon2....
Bila sibuk baru lah sel-sel otak berhubung yer.
Mbahahaha




 Seriously aku jarang jarang jarang posing potong kek
Posing tepi kek atau ape saja yang berkaitan dengan bergambar.
32 tahun hidup gambar sambut besday dengan kek mungkin ade 10 ketul atau kurang.
Aku kan pemalu.
Eh




Sesekali nak penuhkan blog dengan muka sendiri.
Eh...blog aku kan? 
Sukati aku ler....
^___^






Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment