Tuesday, August 18, 2015

Al-Fatihah




Al-Fatihah




Arwah mak atok dah pergi menghadap Illahi pada 14 August 2015 Jam 10.15 am di Hospital Pakar Muar. Aku membesar dengan dia dari kecik kat kampung dengan abang aku. Ya Allah....aku lemah. Terasa sedih yang teramat. Aku tak dapat nak tengok wajah arwah buat kali terakhir..... :-(


Berita atok meninggal dunia aku dapat serentak dengan panggilan dari ICU IJN yang mana adik da boleh transfer ke wad biasa. Sebenarnya aku plan nak balik kejap tengok atok sementara adik kat ICU. Aku sedaya upaya nak video call sedara mara di kampung. Sudah takdir.......tak ada rezeki aku nak jumpa atok buat kali terakhir


Buat masa ni aku rasa terlalu sedih dan terkesan dengan apa yang terjadi. Hakikatnya...atok da tak ada. Sampai saat ni aku rasa janggal. Ya Allah...kuatkan lah tabahkan lah hati aku.





Atok....terima kasih atas segala-galanya. 
Noe harap atok dah halalkan semua makan minum dari kecik atok jaga noe.
Semoga roh atok tenang dan dicucuri oleh - Nya
 
I miss u so much....
:-(






Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment