Thursday, April 09, 2015

Rumah Manis Rumah



Semalam developer call.
Bagitau kunci rumah da ready to collect.
Tunggu invoice je.


Oh mai....mai...mai....maii neves gile!!!


Tetiba datang angin sweet2 nak buat organizer






Bagus rupanya bila da buat organizer ni kita bole track back semua surat2 dan invoice.


Skang baru ade kesedaran?


Ya...sebab developer bagitau aku kena penalti. Gelabah laaa wei....da laa rumah pertama. Kena plak penalti. Nak track balik mistakes memang kena buat cara macam ni. Senang...





So pasni file ni akan digunakan untuk segala hal pasal umah. Quotation ke apa semua sumbat sini. Senang nanti nak refer. Nak kena balik kampung lah minggu ni uruskan semua. Lambat2 takut ade hidden penalti lagi. 



Benda pertama dalam kepala otak aku

PASANG GRILL dan LOCK MANGGA


Huhu....excited!


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. Kena panalti banyak ke.atas sebab apa panalti tu.ada ribu riban x.
    Pape pun seronok da dapat kunci.saya punya turn lambat lagi.fasa ii hujung tahun nie bru dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak. Riban riban lah..... Amik bantal tekup muka sambil nangis. Huhu

      Delete