Friday, March 20, 2015

School Progress V





Another milestones for zara. Yippie yayyy!!!


video


Aritu pakai belasah je dia masukkan kiub dalam mulut badak. Tapi tulaa budak2 ni cepat boring. We have to find another skill toys untuk dia. Kalau dia tak nak sampai tepuk2 kepala dia. Boring gile games yang mak apak dia bagi. Ari2 benda sama. Nak cakap tak reti....tepuk2 jelaa kepala tu nak bagitau dia kebosanan. Hahaha



video



Buat masa ni nampak zara masih konfius dengan warna. Tak apa sikit2 lama2 pandai lah tu. Next teacher zara nak buat speech therapy. So boleh lah aku apply kat uma method yang diajar tu. Tak sabar nya rasa nak tengok development zara.  Even kejayaan nya kecik tapi perasaan mak ni....tak ternilai happy. 

I just want to make it worth hantar private therapy ni. Biarlah penat berulang alik janji ada hasil. U can do it sayang!



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment