Tuesday, March 10, 2015

Sama Acuan





Tengoklah gaya adik tido. Sebijik kakak masa baby dulu. 




 

Adik tido boleh tahan lasak macam kakak. Ligat sangat kaki dengan tangan dia. Tu yang kalau sedar je kepala da tak ada atas bantal.


Risau pulak sebab skang zara tetiba peel nak tido sama atas katil dengan mak nya. Ntah apesal angin tak nak tido dengan apak tetiba. Dia bukan reti nak elak2 adik ke apa. Aritu sedap je dia tekan bahu adik. semata2 nak mintak mak nya kiss. Sian pulak kat adik. 


Lately zara suka bangun tengah2 malam then nangis sekuat2nya. Pasal apa tak tau lah. Lapar kot....tulaa tak nak makan. Kadang tu aku tido sampai mimpi ade kayu balak jatuh laaa...kaki rasa berat lah. Hantu hempap lah....rupanya zara punya keje. Tau2 dia je menyelit tengah2 kelengkang mak. Kalau nasib tak baik merasa lah aku sudden smack down. 


Good.
 


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment