Wednesday, February 11, 2015

Terapi Di Titiwangsa





Weekend lepas mak bawak zara pegi terapi lagi. Bawak dia pijak rumput kat titiwangsa. Lama gak tak pegi sini. Rasa nya last masa zaman dating2 dulu. Tu pun bukan pegi bersenam. Bentang suratkhabar bersila masing2 makan ayam rangka dengan koteaw. Berpeluh juga sebab koteaw pedas. *sebat bontot*




Gigih aku nak capture progress zara ni. Sambil gendong adik...sambil ejas phone. Ring sling ada tapi masih tak reti pakai. Ada kang aku jual balik.



Daddys girl




Kalau tengok scene ni zara punya tahap hesitate tu tinggi and tak konfiden. Rumput pun ala2 geli takut nak sentuh. But shes try at least. Good sayang.





Nak bagi dia konfiden jalan alone ni senang je. Nyanyi je lagu abc....tu dadah dia paling strong. Terus bole menapak. Tapi sampai bila. Tak kan laa dekat mall kau nak berlagu abcdefg....sambil tepuk2 tangan kepala huyu hayang agah2 dia. Alahaiii baby ibu ni.






Adelaa sejam jugak nak bagi dia comfort and adapt. Boleh pun menapak tanpa dadah. Hehehe


Mak nya kena banyak bersabar. Lagi besar lagi manja dia ni. 


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

1 comment:

  1. mantap la ibu!!!! bawa pijak rumput. good!!!

    ReplyDelete