Monday, February 16, 2015

Sinetron Makan II




Masih gigih nak cuba buat izara bernafsu untuk makan. Weekend lepas mak bawak pegi makan kat kopitiam. Saja...anak2 ajak kuar sebab panas. Sukati je jual nama anak. Yang panas mak nye...tekak haus nak kopi2 sikit.




 Kali ni kita cuba bagi tekak dia kek. Sikit je pun buat lenyek2 tepi bibir je






Drama lagi.

Tunggu...jap lagi mak latih (paksa-rela) balik.

Ok pikir strategi lain.






Aha! Terbit idea....Apak dia letak kek tu atas puting susu. Then masa nangis dia sumbat puting. We totally think that we made it sebab nampak dia macam telan makanan. Hujung2 tu dia macam nak termuntah terbelahak. Cuak okeh!!!! 


Kesian plak staff kedai kena mop lantai. 
Eh...Buek apo nak kesian....service charge nya mahal kot. 


Kesian kat anak mak muntah2. Da satu keje nak tenteram kan jiwa dia. Trauma balik nanti tekak nya. Takpe...kita cuba idea apak tadi kat uma. Caiyok!




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment