Monday, February 02, 2015

Ring Sling




Ok da beli ring sling untuk baby. Aku blur nak pakai macam mana..mengaku saja lah. 






Tengok gambar kemas je cara matsoleh ni pakai. Ok tak apa...jangan putus asa. Kita kan rakyat mesia...rajin membaca. Kahhhhh....




Ahaaa...ok step 1....

Step 2...

Then...selit2 masuk dalam ring. 

Ok...maybe betul lah macam ni.





























 Redho



Pelikkan rupa dia bila aku try demonstrate pakai bantal peluk adik. Serba tak kena gaya nya. Macam mana ni nak prektis gendong adik dari uma BS?????



Malamnya mengadu dengan apak. Dia cakap kacang je. Mampu???? Haha....Kita test bubuh zara tengok rupa macam mana. 




Oooo suka yer dia ingat buaian macam kat uma BS. Ketawa melekek bila ayah goyang2kan.




Ok stop. Da gayat....muka da ketat. Hahaha adoiii zara. Ok tak pe...kita buka utube and tengok cara2 nak pakai baby sling ni. 


Hope its help!




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

4 comments:

  1. wahhhhh!!! ber ring sling la lepas ni. nanti dah expert, boleh la demo lagi :)
    kot2 pasni nak ber slim2 pulak. ehhh... slim? sling? kikiki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama...tak slim gak. macam mana?

      Delete
  2. gelak gile aku bc entry ni hahaha...muka ibu x blh bla ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka aku mmg macam tu pia....haha

      Delete