Friday, February 06, 2015

Masking Tape




Cuba cari solution lain untuk masalah jingkit zara. Kali ni idea terbit dari apak nya. Kretip tahap mekgaiver. Tima kasih tuhan atas kurniaan suami seperti ini.


Haha....




Tinggi nau inovasi sampai terpikir nak masking tape kaki anak dia ni. Da laaa zara terer kopek2 skang ni. Sedangkan buat patching pun kacang botak je minah tu cabut ni kan masking tape.


Ok...ok...kita positive insyaallah usaha tak sia2. Mana tau bila kulit tu melekat zara tak selesa and bole bantu dia lupa untuk berjingkit.


video


Ahaaaahhh!!!!! Tu dia hasilnya yang hanya bertahan selama 15minit. Kan mak da cakap...dia ni terer bab mengelat. Dia kuis sikit2 kaki dia. Lama2 agak da loose tak melekat dia jingkit balik. Yang bestnya tetiba je pelekat tu ade tepi katil. Good.....


Kan mak da bilang guna je method yang teacher zara suggest tu. Anak bapak sama acuan. Degil...








Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. anak pak sungguh...tp kalau tak ikut ayah...ermmm sure ikut ibu dia hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ikut ibu dia mmmmm...mmmmm tak berinovasi sgt lah :-p

      Delete