Thursday, February 26, 2015

Daddy's Girl



Sejak pegi school mak da jarang bagi zara tengok TV..Tablet semua kena sekat sikit2. Sian jugak kat dia. Arrghh nak tak nak kena juga biasakan dia buat benda lain. Tapi dia ni pandai.........even tak boleh cakap dia tunjuk melalui perbuatan. 



Selalu nya kalau da sejam lebih dia tak dapat hiburan memang tak tentu arah. Tak pasal2 dia datang dekat hulur dahi. Mintak dicium....kang pegi dekat apak plak tetiba kiss pipi. Banyak kali plak tu. Terer tak anak aku membodek? Then selagi kita tak compliment usaha dia selagi tu dia dok ulang kiss. Hahaha ish.....




video





Mak nya memang keras hati sikit. Tak layan kau bodek macam mana pun. Pandai lah kau main toys yang ada. Jangan nak mengada-ngada. Displin sikit even sebenarnya dalam hati kesian sangat. Sama lah kalau buat patching session. Dengan apak senang je....kejap da cabut. Agaknya dia tau mak nya tegas jadi zara da tau nak aim sepa untuk dapatkan apa yang dia nak.




Senang je dia bodek.
Sit properly diam2 tanpa nakal sikit pun masa ayah tengah solat. Tunggu sampai abis. 

























Strategi berjaya.
Terus apak transfer katun dalam henpon.
Kejap je apak dia cair.
Ish...


Buttering daddy in delicate way. 

Anak bapak sungguh.

-___-



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment