Wednesday, January 14, 2015

Terapi Badan




Dok berdua dengan anak sorang memang macam ni lah. Keje nya nak makan saja. Hilang ketekunan nak diet. Puuuiiii.....


Ni gara2 terpengaruh dengan AFC rancangan Axians Food adventures atau dikenali sebagai Taste With Jason. Paham2 laa kalau tengok orang cina ni masak. Tempting!!!!






Aku tak tau tajuk makanan yang pasti ini pestaime cuba makan mee gaul2 dengan pouched eggs. Oooohhhseeemmmmm!!!!





Itu siang punya sajian. Malam tak  nak makan berat kata nya. Sebab tak nak langgan mekdi lagi maka kita buat beef patty sendiri. Siap beli american cheese lagi. 


Maaflah selera memang cukup memberangsangkan skang. Eh silap tu bukan memberangsangkan...tapi membuak kunap.



Sonok homemade cook ni 😄


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment