Thursday, January 22, 2015

Roti




Breadmaker punya hasil. 3x buat tak jadi. Ntah apa2 da dibagi keje senang pun fail. Hehe 


Fail sebab memandai buat adunan half. Tapi untuk program dough breadmaker memang the best. Jimat tenaga! 











Apak zara cakap... 'Eh ade roti'. Heh3x...nampak tak....makna nya memang lah jadi. Sebelum ni dia kata roti aku macam rupa kek bantat. Kuangasam....








Bebaloi kan. Harapnya lepas ni tak payah beli roti lagi. Hahaha berangan nya jemah!



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. eh bestnye tak yah beli roti dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau rajin kua laa sebuku roti paling tidak. Hehe

      Delete