Wednesday, January 21, 2015

IJN Episode II : Day 3 Discharge







Alhamdullilah bole balik. Nak jugak check in 2 malam. Darah adik tak cantik untuk doc release lepas scan. Tak pelah nasib baik masih cuti bersalin.


Result diagnose yang awal da dapat cuma dari MCT Scan kena tunggu another 3 months for pakar review and discuss apa plan untuk adik.



Malas nak fikir mendalam nanti tertekan sebelum masa nya. Aku tak dapat nak bayangkan keadaan adik nanti cucuk2 tebuk2. Siyes nangis....


Mana tak nya..so far kes adik paling complex antara dalam wad ni. Tak boleh nak gambarkan perasaan bila tengok muka suci adik. :-(


Adik ade TOF, ASD, VSD, Single Vertricle...and berjelar2 diagnose nya. Nantilah mak update sebab skang ni kami nak balik nak pegi enjoi kan diri anak beranak.



Tak nak sedih....cuba gembira kan hati. Splurge for kids. Tak nak fikir...tak nak fikir...tak nak fikir.





Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment