Wednesday, January 14, 2015

Home Sweet Home




2 years....cepat nya masa berlalu. Tiba2 je uma mak da siap. Oooiii neves nya.




Tak dapat nak update banyak sebab lalu je depan uma. Tu pun belasah tunjuk uma. Sebab tak tau no uma yang mana satu. 





Cantik da area taman ni. Rasa segar sebab berada di kawasan kampung. Tak sangka lot dia banyak rupanya. Masa mula deal dulu rasa macam sekelompok je. Geram tengok corner lot dia. Ish....ish...





Bergelora jiwa rasa nak start komitmen baru. Banyak benda unexpected happen...so perancangan pun banyak kena ubah. Ya..i believe Allah have better plan for us.


Cantik tak uma jemah????? Hehehe lain kali kita masuk dalam yer. Kali ni tak sempat sebab budak2 tido. Lagipun cuaca mendung nak hujan. Biar kita feel the house tenang2 baru lah bole berangan. Hehehe



To my future neighbours....


HAI...HAI...HAI...jom tukar lauk pauk. Eh



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. X sbr nk masuk rumah baru kan.sya pun 2 mggu skali mesti g jengah or lalu tgk rumah,al maklum la.nie la rumah pertamaku.salam perkenalan.

    ReplyDelete
  2. Hai salam kenal jugak.
    Tulaa sy pn klu balik mst nk singgah even xtau no uma bape. Hehe excited kn klu uma pertama ni

    ReplyDelete