Friday, January 30, 2015

Great Life Physiotherapy






Weekend ni nak bawak zara pegi sini...Great life physio. Tempat ni abang ipar aku yang bagitau since dia anta anak dia terapi autism. Aku amik keputusan nak ikhtiar untuk zara. Sebab jalan jingkit dan motor skill development dia. Kat sini ade macam2 service provided untuk semua golongan usia.


Aku book appointment untuk physio and occupational theraphy. Cepat service dia. Malam tadi book esok pagi staff dia call confirmkan appointment. I hope...keputusan and tindakan aku ni betul. Mak mana tak sayang anak2...tak risau kan anak. 


Tak apa kita cuba usaha dulu. Kalau progress positive insyaallah...benda yang baik patut diteruskan. Mak risau satu je.....


Risau zara melalak non stop and refuse to do anything masa assessment dibuat!!!!  Kena lah bertabah selama sejam untuk pakar determine zara ni kategori apa. 


Aarrrghhhhh neves nya.



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment