Saturday, January 31, 2015

Good Friends




I went to putrajaya visiting old friends. Saja nak abiskan baki cuti yang ada. Nanti da keje sibuk tak ada masa. Lagipun...ade yang kena transfer while im in confinement. Tak dapat jumpa dia masa last day in kat ofis. 


Sedih okay....kawan sekepala ramai da tak ade. Teringat masa muda2 start berkawan dengan dorang. Hahaha





Yang ini baru saja kena transfer. 5 years of friendship and skang baru tau shes senget2 tapi berisi. Sangattttt suka bergambar. Motto hidup....sentiasa bersedia bila nampak kamera. Kahkahkahkah







Ni antara close friends since hari pertama berkenalan masuk keje. Yang sorang tu taukeh DIY. Sedang hangat dalam perusahaan design kalender cecomels. 


Teringat mula kenal dulu..sekali masuk 15 orang lapor diri. Duduk berhimpit2 selama 2 bulan sementara tunggu kat department mana nak kena campak. 


We enjoying the 2 months yang mana tak kan dapat lagi rasa skangni. Haha banyak cantik nak eat salary blind. Keje nya asik makan ..makan..makan...ketawa.....


Ketawa lagi. Thats why weollss awet muda. Pipi naik tak turun2. *kedip kedip kan mata*


Sebab tu jugak badan tak penah selim sejak berada di sini. Aku lah tu...


Mak selesa kawan dengan dorang sebab masing2 kaki borak. Nak share masalah tu senang. And yang penting sangat berterus terang if tak puashati. Gado gado kucing tu perkara biasa.




Thats why i love them. Transparent..no gebang2 selak2 rambut. Jan takut nak buat menantu kalau tengok cara makan gini rupa. Solehah dia ni....


Hahaha mati laa aku kalau dia tau ini curik2 snap.



Badan kalau besar pintu jangan selfie depan sekali. Tips... Eh
























Better angle....
Sabo yang selim dok depan
Terus kelihatan kurus tanpa senaman. Pfffttt!



Sayang senget senget oouullss....



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

1 comment:

  1. kikiki! tq affe utk makanan yang sedap!

    opss... i senget u? ahahahah ;p

    ReplyDelete