Thursday, December 04, 2014

Throwback




Saje throwback sebab tiba2 beranak. Milestone perot tergendala. Hehe bila snap gambo perut ni baru kita nampak perbezaan dari awal hingga akhir.


Apelah aku makan eh sampai gini kemuncaknya and paling best aku mengaku tak makan banyak. Haahaha tak sedar diri betul lah.


34week

35week












Final

36weeks


Masa tengok balik gambar ni aku rasa...eh betik besau nau tetiba??? Da rasa neves nak beranak. Seriously jadi takut and rasa nak request ceaser. Isk....sampai macam tu sekali takutnya. 


Tapi alhamdullilah...Allah mudahkan semuanya. Normal even dalam suasana yang hectic and almost terteran dalam kete. Rindu pulak rasa saat preknen kan aryan. Rasa cepat masa berlalu. 


Eh takde....takde. Tunggu 5 taun lagi. 


Boleh caya ker? 



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment