Thursday, December 04, 2014

Surut







Lega surut pun bengkak kaki. Its take almost 2weeks nak baik. Ikut orang jugak laa ade yang terus kecik ade yang cukup abis pantang settle. Cuma skang tinggal carpal tunnel. Yang ni sampai skang ade lagi.


Risau gak sebab ritu preknan kan kena kencing manis. So bagi masa kita pantau sampai end of confinement. Kali ni dan sama masa zara dulu..aku pantang 100 hari. And no ais bebeh sampai bila tak tau lah. Last bole tahan sampai setaun. Pastu pantang tengok dah. Lagi2 kalau ice blended. Oooiiii apelaa aku taip ais ais ni....tekak terasa2. 



Sebab kaki den da kocik and berat da lost 15kg..apalagi soping lah!









Nampak tak kunap kat sini????




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment