Tuesday, September 09, 2014

Swimming Lagi




Zara swimsuit



Weekend lepas bawak Zara pegi swimming kat putrajaya. Dapat tau tempat ni from my bro in laws. Kat kompleks kejiranan presint 11. Best..selesa kompleks ni. Complete with tennis court..badminton..takraw. Tak sia sia datang jauh. Tujuan nya...saja bawak riadah and mingle around.




Kompleks ni di bawah seliaan Perbadanan Putrajaya. Nak masuk kena bayar. Kids RM1 adults RM2 saja. Tapi ada je aku tengok yang pakai masuk je. Tak bayar....tak apelah bukan mahal. Lagipun tempat nya dijaga. Nak mandi pun senang. Aku pun tak laa was2 sangat nak celop zara dalam pool tu macam kat KLCC tu. Hehehe





As usual...zara kalau bab air memang suka. Suka jilat.....aaaiiii geram je mak nye tengok. rasa nak jentik2 lidah tu. Bagi makanan juih keluar...muntah. Air boleh pulak kau nak jilat makan. Mula terjun dah suka  and tergedik2 bertatih dalam air. Kaki memang tak boleh diam. Macam da terer nau berenang.




Tiba Cik Rose (ipar duai) geram agak nya tengok dia tegedik2 terus dukung. Bermula lah sesi kaki dan muka tegang. Tinggal lagi dia tak melalak je kat situ. Hahahaha tadi kemain suka sekali dia tengok bukan apak dia terus kejung.



Tengok muka pun dah tau memendam rasa nak menangis. Alaaaa sian dia..oklaa tak buli dah. Keras abis da tu. Tak fun jadi nya. Hehehe tak pelah memang bukan nak suh kau berendam lama2 pun. Sikit2 jadi laa. BIL cakap kalau datang awal around 9am tu akan ade trainer ajar swimming. FREE je untuk half an hour. Tak ada laa dia nak ajar sorang2 cuma ada guide lah.




Bebaloi datang sini sebab tempat pun senang and convenience. Untuk riadah dengan korga memang sesuai. Next time kita bangun awal lagi ye nak. Makin besar makin liat nak bangun pagi. Terpisat2 mata kalau dikejut. Anak beranak sama jer.....hahahaha




Ok da...jom balik. Nanti kita terapi lagi.




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment