Tuesday, September 09, 2014

Kemajuan Perut




Alhamdullilah its officially 27weeks and finally da ada tag labels 3rd trimester kat situ. Beeheee


Adoii nak menyampaikan week by week memang something yang mendebarkan. Bersyukur sebab pregnant kali ni Allah bagi aku peluang merasa banyak benda. Even tak best tapi aku cuba menyelami and feel the hormone very well. 


Kadang2 stress...tension sebab tiba2 rasa sakit..sengal..perut mencucuk2..berdenyut2. eh macam2 lah kalau nak dibilang tak abis. Ada je tak kena. Keje nak komplen jer. Cepat lah 38 weeks! :-p


Kali ni nak feel amik gambar kemajuan perut. Nak tengok lah sejauh mana perut mak boleh pegi. So far baju kurung masih fit in sebab mak aku jahit baju semua bangsa gedobos. tak yah beli baju maternity banyak2.



Pic taken 23 weeks



26 weeks




Recently 27 weeks! 


Aku tengok macam lebih kurang je. Berat pun naik normal. Maklumlaa badan da tersedia debab maka kena laa beringat. Kang susah plak nak berpantang. Best jugak buat progress perut ni. 


Syok sendiri....





Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment