Monday, September 22, 2014

Da lama tak kena



Lepas zara discharge ritu ayah dia terus bawak mak nye makan luar. Menghargai bini kata nya. Lagipun da lama tak makan luar. 


Aku kenyang gile time ni sebab baru mencekik kat uma atok nasi dengan daging gongbao. Pastu hirup sup nya lagi. Sebab tak nak apak zara makan alone...so aku teman lah. Alasan kan....





Kali ni pekena ayam penyet nusantara. Eh yeke nama dia macam ni. Lupa laa sebab kedai dia kena naik tangga. Mengah...tak koser nak perati tajuk restoren. Nanti mak update. Restoren dia betul2 atas burger king wangsa maju.





Menu dia lebih kuang sama dengan AP yang selalu aku pegi kat taman seri gombak. But this one....ummppphhhh!!!! Ayam dia sama cuma sambal dia kick to the max! 





Aku amik ayam bakar and the sambal ijo memang manteppppp. Sebabkan aku da kenyang...tapi sedap punya pasal aku selet jugak. Lagi pedas lagi mau. Isk... Berganja....


Its worth to try. Ayam bakar dia memang lain sikit. Tak keras and juicy. Ayam penyet dia lebih kuang sama tapi sambal sangat berbeza. Untuk yang kebal pedas bole try restoren ni. I will return...


 Tq ayah!!! 



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment