Wednesday, July 16, 2014

Belajar Jalan





video



Skang cik kak ni tengah kemaruk nak berjalan. tapi masih berjingkit lagi. mmmm bilaa laa apak nak bawak zara pegi beach ni. nak terapi kaki. Mak berkenan betul terapi baby spa yang kat Publika. Kata nya elok jugak untuk development dia.


Nak kata kaki tak kuat...ok je kaki dia ni. Semangat belum menebal lagi agaknya. Tak apalah...mak tak paksa. Masih sabar menanti. Macam mana lagi eh cara nak bagi dia semangat belajar jalan cepat sikit? Ni pun tengah ajar dia minum pakai straw and dalam botol. 


Tapi dia campak semua nya. Ape kena laa anak mak ni.....Manja sangat kot??????



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. perkembangan setiap bayi kan tak sama..takpe pelan2..nanti dah laju berjalan dah tak nak dengan kita dah..berjalan, berlari je kejenye

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betul tu. mmg tak sama. tapi biasalaa mak2 ni ade masa macam tak sabar2 nak tgk :-)

      Delete