Monday, December 30, 2013

Overtime Malam Kata nya....





video


Lately zara suka sangat bangun pagi. bagus bangun awal....tapi nya awal jam 5 pagi. kadang tu 4 pagi da bangun main....golek2 atas katil dia. 


lebih sedih...dia main sorang2 sebab mak nya tak sedar langsung. kesian plak anak aku ni. da tu sepa suh bangun awal2 nak oiii. zara salu akan bangun then berjaga sampai pukul 8-9 pagi. lepas da mandi salu baby akan segar and nak tido kan? tapi energy dia masih ada....lepas mandi terus energetic and main...tengok TV sampai pukul 10-11 lebih. 


hari tu pukul 2 petang baru dia nak tido. punya laa letih sampai tetido kat walker. ni pun sebenarnya dia tahan lagi mata tak nak tido. sayang gile nak tido takut terlepas feveret show Pocoyo. bila aku angkat letak dalam cot.......ewah buka mata! 



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment