Thursday, December 26, 2013

Lasak





Debob skang kalau tido memang lasak. 


ni cara2 pakai oxygen. kalau da on air nanti tak tau gaya dia macam mana. banyak kali jugak mak nye kena kick kuar dari katil. 


mengalah.....






maklom laa mak nye pun saiz muat2 katil je. skang kalau kat uma memang letak dia kat babycot. bukan tak nak tido sekali..tapi ni laa masalah nya skang. dia tendang kita ke tepi. balik uma nenek last week pun jadi macam ni jugak. 


kalau kita tak bagi dia pusing golek2 badan tu..siap sedia lah jaga tengah2 malam layan merajuk dia. nak harap apak dia pujuk memang tak delah. masing2 tido tak sedar diri. 


mak redho.....




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment