Thursday, November 14, 2013

Semangat Yang Hilang.....




Lama tak taip apa2 kat sini.


Rasa tak ada semangat. ada sesuatu yang kurang dan keyakinan diri da tak ada. :-(


I've been thinking lately about to end up blogging. ntah lah tak tau lagi jadi ke tak. betul2 tak ada semangat skang ni. 


Many things happened and mostly aku tak tau nak buat apa. clueless...lost...stuck 


aku lebih banyak fikir what happen next even i know...tak akan dapat agak apa jadi. 


Izara.....


Dia kekuatan aku. i couldn't live without her. 


i need to changed....for her sake. 


arrghhhhh serabut nya! 


may Allah ease everything and grant me a patience. Allah is the greatest planner. 


aku berserah....


:-(

Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

3 comments:

  1. mama Izara,jangan cepat putus asa.. Noey pun pernah hadapi keadaan macam ni,hilang semangat. tapi al-hamdulillah,semakin pulih dan pulih..

    teruskan berblogging ye.. IbuNoey suka baca perkembangan Izara..

    ReplyDelete
  2. teruskan berblogging ye mama izara

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan mama izara...follow ke 25 :)

    ReplyDelete