Tuesday, October 29, 2013

Reverse...reverse...pusing!




Another progress by our angel. hai laaaa zara.....awak ni memang kaki entertainment betul!



video



Excited giler kan suara mak apak zara ni. kalau bole aku nak mute kan je suara aku tu. bingit! hahaha padahal anak baru pandai pusing2 je. hehehe nak menunggu satu2 progress tu sesuatu yang mendebarkan. jadi bila nampak depan mata memang as a parents....sangat2 lah happy and teruja. lepas tau anak da boleh pusing2...apak nya menyakat lah. abis dibuli nya anak tu. nak test kata nya!



malam kelmarin tido awal...lepas maghrib sampai lah jam 2 pagi. tiba2 bangun then menonggeng2...sondol2 muka kat bantal. bontot angkat tinggi baik punya. owh....nak belajar merangkak ke? pagi2 buta ni nak oiiiiiii..sampai lah jam 4 pagi. 


tersengih2 dia bila kita join main sama. 


dia ingat mak dia ada kampeni sendiri agak nya. Haha


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment