Thursday, October 10, 2013

Lawatan Ke Pasar Besar





Tajuk kena best.


Padahal camwhore je dalam kete dengan anak. hahahaha








Jadi lah kan. nak bawak dia kuar pasar memang tak lah. kita duk diam2 dalam kete amik gambar. tapi toye je muka dia ni. maklumlah tak mandi lagi da kena heret pegi pasar. walau tak terlibat dalam pemilihan ikan dan ayam....kena paksa ikut juga. sabar ye sayang....da sihat nanti ibu introduce kat awak ayam...ikan..daging. tapi yang dalam fridge lah. :-p





macam baby boy kan dia ni pakai baju kaler hijau. aku da haramkan baju kaler ni. tapi sebab tak nak membazir...pakai jugak. sebijik apak dia....




apak dia skang suka nak bawak zara jalan2. he's confident yang zara ok. rupanya sepanjang 17km dari rumah ke pasar gas tak ON pun.


tulaaaa confident sangat pun bahaya sebenarnya. nasib baik anak ibu memang kuat.



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

4 comments:

  1. komen ke laut skit..:)
    zara nampak so genius...aunty doakan zara berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih auntie Zie. insyaallah...dengan izinNya

      Delete
  2. berapa lama masa dari rumah ke pasar tu ibu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. perjalanan pegi 15m. tunggu apak dalam kete stgh jam lebih2. perjalanan balik ikut jalan jauh 20m. hehehe

      Delete