Sunday, July 14, 2013

Salam Ramadhan





Da puasa ke-5 baru nak bagi salam.

















































































Macam ni lah hidup ada baby kecik. sibuk...


sibuk membuta.


nak update progress pun asik sangkut. intenet da ler lembab...da topap quota pun masih macam siput. potong nafsu nak update blog. bulan puasa ni lagi laa hectic. tak kurus tak tau lah. :-p


alhamdullilah...my izara da 8m.o... kesihatan baik.
 




later i'll blog all the progress. tak apalah da terpaksa buat backdated. janji aku simpan dalam blog buat ingatan dan kenangan.


asal tengahari je da pikir nak masak apa untuk bebuka. tapi puasa kali ni tekak aku suka benda masam2 je. ikan masak asam pedas lah....daging asam pedas laa. yang masam2 je.....dulu2 tak mengidam skang baru nak merasa. hehehe


ok bai





Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

3 comments:

  1. Mengidam???izara bakal dpt adik ker hehehe...ibu kek hari tu sedap la

    ReplyDelete
  2. Mengidam???izara bakal dpt adik ker hehehe...ibu kek hari tu sedap la

    ReplyDelete
  3. Sedap? Alhamdullilah...thx u.
    Org lain yg preknen ibu yg mengidam kisahnya. Hehe

    ReplyDelete