Wednesday, July 31, 2013

Gangster Celop







sajak nya anak dara aku ni tido.



Izara skang tido sangat2 lasak. tak padan dengan ada tube tu. mak apak dia ni risau kalau time tido malam. ritu da tersembam sekali kat lantai. seb baik tido bawah. tilam tu tinggi lah jugak. berbekas merah dahi tersembam. 


tak apa...janji dia respon menangis dia tau lah tu rasa sakit. seb baik nangis kejap je. kalau berlarutan kena check takut something wrong. dia ni lasak satu hal...hyperactive juga walau belum pandai merangkak. terguling2 dia sampai berbelit tube tu. nak2 lagi kalau dapat makanan kegemaran. adoiii pitam mak nak menyuap dia.





ni sejak2 da pandai meniarap...atas rocker pun dia bantai terbalik juga. maka bungkus lah sudah rocker itu. tak berani nak buh dia atas tu lagi. kalau dia setakat pusing diam tak apa. ni pakej siap menangis mengamuk merajuk. 



skang dia da pandai marah...tepis2 tangan kita. garang nya anak aku ni lah. da lah susah nak senyum. ketawa lagi lah mahal!




gangster lah sangat kan....tido kua air liuq. jawa kata NGILER! eeeeiiiiii ikut acuan sepa lah ni. hahahaha



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. comelnya izara..i like..hehe..buasnya time tido..kaki atas bantal peluk tu,mcm Aniq tdo..

    ReplyDelete
  2. comel dia...biar lasak2 ibu br la best hehe

    ReplyDelete