Sunday, July 14, 2013

Alahai.......






Si doncet debab


2 y.o da anak buah kesayangan cik ngah ni. she's able to speak german and kotiaw language. hahaha sikit pun tak ada sepa paham apa dia cakap. wakakaka soooo shomel!






Ni entri kerinduan. we both mish u kak doncet. walaupun kau suka sebat toys Izara tapi weolls tak kisah. kita suka jer kan sebab ceria je rumah rasa. 


seminggu ni kak doncet tak ada. alahaiiiii rindu nya cik ngah and adik zara tau. hehehe yelaaa salu pagi2 mesti ada orang greet Izara dengan bau masham and pempes penuh gebu dengan kencing. Yeah.....i like that. :-p


dia ni biasalah kalau masuk bilik tak ada benda dia nak main. kalau tak nyendel2 cik ngah...dia main laa dalam gym izara ke...dok rocker feeling baby ke. pantang tengok rocker tu FREE apalagi terjun laa dalam tu. mentang2 izara tak pandai main lagi. tak apa....izara sabar yer. tunggu da besar boleh main sama2 dengan kak dhiya. boleh lari2 main kejar2...main masak2 together.





Yang ni sebelum dia amik soother baby dia nyonyot! then bila cik ngah hala kan camera pandai pulak dia juih kan puting tu. hahaha tau malu pun.


tak apa...cik ngah memang paham sangat symptom2 macam ni. jeles lettew tengok Izara dok dalam rocker. nak jugak merasa padahal dia lupa dulu masa kecik dia yang rasmi benda ni. sampai nak tergolek boring dok atas rocker. ada kau ingat?


cik ngah bukan apa..risau rocker nye senget kau keje kan. kau da ler tembam. melendut tau tak? cik ngah geram je rasa nak gigit peha kau tu. kalau kau tak main benda ni...rindu plak nak melayan peel kau. sebab cik ngah rasa kelakar giler. 


tapi jaga2 laaa sikit jan lasak sangat. 


esok2 ADIK kamu nak pakai pulak. eh


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. i loike doncet!!! sangat happening!! syok la dengar dia sembang

    ReplyDelete
  2. Makcik dia ni yg ari2 nyembang lg geram tgk. Nak puk je pipi..mulut tu. Cheer leader jln handalan

    ReplyDelete