Wednesday, June 05, 2013

Ketat Sudah





Tengok lah anak mak ni bergaya dengan skirt. aloh comel bebenau.....


Tunggu lah sihat nanti...kita pakai baju proper sikit yer. sebab mak nya malas nak bukak pasang tiub tu. maka nya....pakai baju melalui bontot. untuk setakat ni masih muat2 laa. pasni tak boleh da. rosak lah baju nanti.


baju ni kawan opis bagi. kak mell.....


Sayang nya....sempat melaram 2x je. lihat laaa skang ni. SENDAT


Nampak betis nampak peha segala pempes. sebab sayang punya pasal....tak puas nak dilaramkan aku tenyeh juga kat Izara. biar puas hati seharian pakai. tapi......macam seksa anak plak. berpeluh izara dalam dress yang sendat ni. hahahaha






nak kelihatan gorjes sangat sian anak jadi mangsa. bila da petang baru aku rasa menyesal sarungkan kat dia. teruk kan? ketiak tu sampai bebekas getah baju. ampun nak....mak tak buat lagi.


sejak balik uma Izara memang aku letak dalam cot. tapi...dia macam tak selesa dalam cot. tak tau laa panas ke...dia rasa sunyi ke...mendap sangat ke. asal letak je...5minit pastu melalak. ni aku test buh dalam cot. mula2 macam bertenang.









dah mula jegil2 kan mata tengok sekeliling











buat2 gosok mata plak kan.












terus bantai nangis. protes.





















Letak je atas katil terus.....lenyap. tido nyenyak.....adoiii pesal ntah dia ni tak suka dok baby cot. sian ayah kemas cantik2 katil awak tu. 


semoga anak ibu terus membesar debab dengan sihat yer sayang. 


kecik2 debab tak apa. hehehe



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. amboi... pandainya nk protes tak nak dok cot ye izara

    ReplyDelete
  2. dia terasa terkurung kot...klau atas katil kan lapang, udara angin semua mai tanpa halangan heheh

    ReplyDelete