Wednesday, June 05, 2013

1st Visitor







Visitor Izara yang pertama.


Opismate. 2 orang saje. Da lama sikit baru berani nak bagi orang datang. kalau adult ni aku ok sikit. tak ada lah nak risau sangat.


lagipun dorang ni memahami. tengok depan mata and pegang2 dia da memadai. as long as korang ikut ape rules nya. senang kan....


Yang buat aku rasa seprise tu......selama kat hospital sampai laa balik uma. izara belum penah lagi bual2 dengan aku. yelaaa orang kata ikut age betul dia. kalau ikutkan skang da 3months. suppose memang da bole diajak borak. 


dengan aku memang susa. tiba boleh plak dia mengadu domba kat acik Ein ni. adoiiiiii jelesnya!









kemain eh? dengan ibu sikit mahal kau jual yer. petang tu aku wassep laki aku bagitau Izara da boleh interact dengan orang. excited laa ayahnya.....sampai je uma ayah terus test.


memang senyum tersengih2. syukur alhamdullilah ada progress baik lagi dari Izara. pasni borak lah dengan ibu plak yer. jan nak mahal sengih sangat.


bila nangis tetek ibu jugak awak cari. ingat tu...


:-p



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment