Tuesday, April 09, 2013

Islamic Western





JJCM....lama tak pegi jalan2 makan tempat best. 



Kali ni pegi western Wadihana Islamic Steakhouse. tempat dia dekat and sama building dengan TooWooMba.



Restoren ni baru jugak lah kat area ni. sebab rasa nya kosong lagi...lepas makan kat Khan Steambot tu perasan ade Wadihana ni. tengok dari luar macam best. cozy tempat dia...selesa dan very islamic. mula masuk waiters dia greet bagi salam. gitewwww.....








laki mak skang kan suka western malam2. no rice kata nya untuk dinner. nak jaga badan....tapi kalau makan lewat jam 9 malam tu tak ada makna nya bang kau nak jaga pemakanan. sekali sekala boleh laa layan. ni kerap....lagi2 skang aku tak cukup masa nak masak kalau weekdays. makan luar satu hal...lewat malam pulak tu. huhuhuhu







anyway makan kat wadihana ni selesa...maklumlah tempat baru. bila dapat menu...belek2 tengok harga semua standard TooWooMba. cuma kat sini pilihan dia lebih banyak. macam2 ada weh......syok! complete dessert and makanan yang ringan2 untuk kids. 


yang menarik nya ada jagung bakar. yes...my faveret. nampak sikit je on plate. da makan.....puashati. rasa dia ok setara dengan harga. masa datang ni memang perut 0 so dalam kepala nak order macam2. tulaaaa kunap....nasib baik berjaya mengawal perasaan kuat makan ni.






my appetizer....cewah. order macaroni cheese baked. sedapssss gilessssssss............OMG sangat lazat and cheezy. hehehe laki aku layan macaroni ni sampai licin. so i believe....menu ni kena dengan tekak dia. dia tak berapa nak layan tiub2 beskal ni. bila pekena wadihana punya. ummppphhh....seriously sodap!







next course was mine. aku order Mix Steak...not bad and tak kedekut daging yer. puashati hidangan ni. boleh dikatakan menu and harga dia berbaloi laaa. tak laaa sedeh sangat macam ade kedai tu kan.





da...ni je JJCM nye.


mana laki aku punya menu???

 
tak sempat nak snap.....da kebuluq kata nya. makan tak kunyah. tapi sedut....



tak senonoh



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment