Monday, March 04, 2013

Suami Yang Ku Benci



Ok tak tajuk? hehehehe saja je.


Ni tajuk novel yang mak beli last month. Citer dia best and tak terlalu stereotype sangat. tapi takde kene mengena ngan pakcik. dia tau je aku baca novel dan2 terus lekehkan aku. 'baca sebuku ke sinopsis je?'. hamboiiiiiii!!!! excuse me bang....kau tak tau ker bini kau ni dulu pemenang anugerah perpustakaan masa skolah? tak tau kan? kan? huahuahua



Sungguhpun begitu I tak benci u okey. Happy 6th year couple anniversary!!!! poyo sikit jer. kapel pun nak cilibret jugak. i pernah benci u tapi dulu2. mengada2 dan manja. ingat kan masa muda jer. sampai anak da 1 rupanya. wakakaka



so sempena nak cilibret ni mak rajin kan diri baking and i made this Chocolate Moist Cake with salted caramel sauce on top. sedap pulak karamel ni. lemak! kek ni buat saiz 7". kat uma ade 2 orang makhluk je. so ada lebih banyak. maka buat promosi percuma kat opis. alhamdullilah diterima ramai. i heart uoolsss!!!





Actually aku tak tau nak bagi hadiah apa untuk hb...ni jelaa yang terer sikit. alhamdullilah he likes it. walau kata suka tetap ade kritikan yer adik2. kata nya...RV lebih sedap. oooooo yeh???? oklaaa next anniversary mak buat RV yeh.


kali ni tak ada nak pegi makan luar ke apa. celebrate dalam uma saja. sebab bosan asik makan luar. lagipun weolls tengah feeling2 Izara ada sama. so nak biasakan dok kat uma diam2. nanti anak da balik takde laa terkinja2 sangat nak kuar jalan kan.


2-3 menjak kebelakangan ni laki aku suka bagi fave question.... 'Sayang da ready ke nak bagi Izara adik?' Hah??????????????? tak kan laa itu hadiah yang kau mintak? OMG bang....sabar ok. sabar!!! i know dia saja je tu nak buat bini dia geli2 trauma. lek arrr....sampai masa ada rezeki ber-adik beradik lah Izara tu. ke kau bagi hint lain ni?????? malas aku nak pahamkan :-p






terima kasih sayang sebab menjadi partner hidup i. 
u r my soulmate, BFF and everything. thanks for loving me as i am....

thanks sebab banyak sabar dengan isteri mu ini..
thanks sebab ringan tulang. I LOVE U till jannah. Muuaaaacchhhh!


Ikhlas dari isteri mu.

Si Tembam.



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment