Monday, March 11, 2013

Indahnya Dugaan Itu




Alhamdullilah.....


Tak ada apa nak cakap. just wanna say.....i'm a happy mom. bila2 masa akan discharge and ke KK9.


Izara menjadi perhatian nurses and docs. femes sebab aktif dan suka cari perhatian. tak suka ade tiub susu di mulut. suka tarik tiub tu sendiri. nurses kat NICU memang sayang kan baby. so aku juga rasa dorang sayangkan Izara sangat. they are really care about her. yang penting....nurses very supportive and positive all the time. thank u!


Izara also jadi senior kat NICU. 120 days with ups and down condition. doc said...she's a miracle and we should be thankful to Allah for everything. yes....indeed.






esok...she started to transfer ke wad biasa. alhamdullilah terharu sangat! walaupun belum ready tapi doc kat NICU da bagi green light untuk let her go pegi wad biasa. aku rasa sebak sebab banyak kenangan kat NICU. anak ini....buat aku jadi someone yang kuat dan tabah.






Priceless



Thank u Allah 


Thank u everyone yang mendoakan my angel Izara Nur Aarissa. :-)




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment