Wednesday, January 30, 2013

Old skool




Masa nak balik keje tadi dalam kepala memang ingat izara jer. Tak boleh nak pikir benda lain. Doc told me that her eyes kena operate laser esok pagi by 8 am.


And they asked me to buy ubat titis untuk izara which dorang cakap hospital tak ada stok. Its ok tak kisah. Beli kan saja. Hati ni tetap tak keruan pikir pasal anak. Laki aku try to calm me and keep saying...don worry everything will be ok. Just a minor...and she'll be fine later. Aku still tak boleh nak calm. Aku nangis....and aku rasa better nangis.


Aku cuma harap ni pertama dan terakhir izara will hv an operation. Tak sanggup. Walau minor ke major ke. Insyaallah...kami tak akan putus asa doa yang terbaik buat izara. She's a fighter and brave girl. Fuhhhh....rasa sebak.


Tengah aku sebak2 ni tiba aku perasan ade something note kat wiper aku. Adoiiii aku dah cuak...pening. Aku lupa letak 'n' ke masa parking tadi? Arghhhh sudah...dah laa double park. Aku tarik handbrake ke? Mati laaa abis bercalar kot kete aku kena gesel. Or note tu orang tak puashati ke dengan aku. Aku imagine note tu maybe bertulis 'ooiii bangang...kau pakai lesen terbang ke apa!!?' atau lebih tragis kalau dapat note 'badigol'. Terus pening kepala risau. Dah laaa pasal anak..tambah lagi pasal kete kena carik kunci or kemek kena langgar. Macam2 aku pikir ni...




Aku drive terus sampai HKL. Sampai parking aku tarik note tu. And....










Lorrrrrrrr........tak sangka aku masih gorjes. Haha i think this dude salah orang lah. Naaaaaa....impossible! Penat je aku imagine tadi. Ceehhhhhh



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment