Friday, January 18, 2013

Hasilnya....





Actually i got confused ngan kuantiti yang ditulis kat botol and kuantiti kat storage milk autumn ni. kalau kat botol state 40ml. bila masukkan dalam storage jadi 60ml plak.....mana satu ni????


errkkkkk....confused! but i'm happy sebab alhamdullilah dah berjaya gain balik susu. ubat dom ni mmg power laaa gamaknya. setelah 2 weeks lebih aku tak rasa nyut2 kat breast kan...tiba rini....rasa blessing and glowing. wah!





semalam 40ml


Just now 60ml!


Alhamdullilah...syukur sangat dapat balik 60ml. semangat! semangat! insyaallah 80ml target bole dapat. cuma....aku heran sikit. ni aku projek kat opis tau sambil2 buat keje bole gain 40-60ml. kira bole tjejas produksi..jap2 nak angkat phone..jap2 nak itu nak ini. bole mengundang stress. tapi tiba balik uma aku dapat 20ml je. apesal eh????? bukan kat uma lebih tenang?




Thank U Allah....rezeki Izara :-)




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. alhamdulillah..semoga terus sukses!!

    ReplyDelete
  2. Sambil bt kerja tau2 susu bnyk keluar kot berbanding rehat wait tu yg x sama kuantiti kot...kena tny yg pakar ni ibu izara heheh

    ReplyDelete