Friday, May 11, 2012

UTM





source http://www.utmalumni.org.my/


 

Entri ni bukan pasal tempat nak belajar. 


Tempat untuk melantak. 


JJCM ni berada tidak jauh dari uma patik. hanya 3km saje. sesuai sangat untuk org malas nak masak mcm patik.


lama jugak nak tunggu peluang dapat makan kat sini. kalau nak pegi time opis hour mmg bcenta laaa. ramai...nak rebut2 ngn orang keje lagi kan. so....aku pegi hari sabtu. selalunya pegi ahad tutup. tak tau kekdahnya ahad tak bukak. 
kedai ni bagi aku sangat tenang bila pegi weekend. selesa pun ye...order pun tak amik masa yang lama. tak yah laa nak bising lambat ke apa kannnn.


source http://www.utmalumni.org.my/




source http://www.utmalumni.org.my/



source http://www.utmalumni.org.my/



source http://www.utmalumni.org.my/


lauk kat sini semua nya set. ala carte pun ada....tp best bebaloi amik set. harga pun berpatutan. aku paling suke ayam goreng rempah dia and the belacan also. sedap nye tak hengat weh! kalau laa kedai tu mak aku punya....lama da aku hulur pinggan mintak nasi tambah. eh buruk perangai







what can i say......this is the best ayam masak lemak paling kena ngan tekak aku. hoooyeahhhh perut ku bahagia. mintak resepi kat tokey dia agak2 dapat x? muhahahahaa suami patik pun bsetuju bahawa ayam goreng dan masak lemak dia ni sodap. very recommended!




 close up sikit.....amacam???






ni yang boring....buat entri makan. LAPAR  da.....



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment