Thursday, May 24, 2012

Nyonya Valley







Episod JJCM



Kali ni di Nyonya Valley yang terletak di Boulevard Melawati.







Makanan kat sini bertemakan masakan baba nyonya. tapi.....tekak aku punya kata...tak bape nak menepati selera sangat. bukan tak sedap...maybe aku belum rasa hidangan yang lain.


Aku nak test senang je....aku order asam pedas nyonya ikan pari. masakan asam pedas paling basic. hurmmmm tak sama ngan makan kat melaka. laki aku order char koteaw...bole laaa.


















setau aku laa...char koteaw bukan ke basah2? tp versi nyonya ni kering. mmg kering laa kot. not bad jugak koteaw dia ni. sebab lapar.....liciiinnnnnnnn kau!


overall rate 3/5....environment dia ok. cozy and service dia pun cepat. time aku makan ni..depan meja aku adalah meja Rizman Khuzaimi...pelakon tu. hikhikhihik...kita anggap laa bahawa kalau pelakon mkn kat sini maknanya sedap lah tu. bole pakai x?




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment