Tuesday, May 15, 2012

Labour Day



Entri basi yang mengiurkan. :-p








Masa labour day ritu aku pegi ketip2 gmb besama kawan2 as i plan before ngan kak nyomel tu. hehe saja laa kan menggatal serta menggedik. dapat pulak pinjam kamera sanggeh opis.....ooh woowwwwwww! super fantastic loba loba!



tempat yang menjadi pilihan weolls ialah di Pullman Lakeside, Putrajaya. seriously tpt ni mmg heavenly cantik..aman dan bersih yg pasti. cuma nya.....time pegi ni tga cuaca panas. mmg laa kalau bgambar dapat cuaca terik lagi bagus...yg tak bagus nye ketty semua lecak githewww bak kata artis porno zarina anju tu. eh



tema telah dicadangkan oleh opismate mak yg vogey ialah plain and colorful. tapi kalau tgk yg colorful penganjur sorang ni jelaa. seb baik aku pakai sopan sikit...nak je aku pakai selipar jamban. bajet amik gambar tak full face. muhahaha tima kasih jugak pada bonet begerak sbb aku humban segala tok nenek kasut dlm tu. kantoi kalau laki aku tau ni....kata nya aku penyumbang lipas dalam kete sebab buat bonet mcm gobok. eh....pelissssss!



gambar ni jadi kenang2an and i love uolls ma pren! macam2 ada kat sini....dimulakan dengan bismillah.....




perintis Man Belon









 








Akak ni paling untung sebab dia dtg lambat....so ketty dia bebas dari lecak. dan dia juga paling wangi among us. isk..isk...pasni kena pilih right timing utk bgedik mcm ni. xtahan weh panas2 gini. sunburn.



Gaya majalah mangga. versi kering




posing kulit album








fren-ship



Gambar asal. Posing mintak pelempang. hahahahaha




Kenakalan





gambar ala2 pengantin. tak paham pesal bole snap gmb mcm ni. annoying gile gmbr ni





acara larian 100 meter








seboleh nya nak tiup depan lubang idong aku kan? cemburu laa tu... aku dpt pose sorang khennn













pamela....pembantu photographer yang rabun.




almost of pic ade je menumpang. rasa nak tolak je masuk tasik. eh jahat nya kau

penuh keceriaan kanak2 riang










again...pose tepi pool versi kering










disudahi dengan alhamdullilah.....



harap tak memualkan :-p








Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. ade jugak gambar i tgh berlari2 gitu kan? pastu tgh betulkan tudung pun ade. hahaha! okeyy.. btw, itu adalah hari yg sangat menggembirakan. tihihi.. i miss u ladies~!! ;)

    *p/s: eh, bile nak kasi i softcopy gambar2 ni?

    ReplyDelete
  2. muhahahaha kiut kan kita semua. LOL
    yelaaa2x...nanti i jumpa u tepi lif i kasik :-p

    ReplyDelete