Thursday, May 10, 2012

Black Canyon









JJCM kali ni ditaja oleh Black Canyon JJ Au2.



waklu laaa ditaja.....pokai terus ade laaa makan kat sini.



not bad makan kat sini actually. cuma harga dia bole tahan mahal. tell me....mana laa tpt makan zaman skg yang murah? teda kan....so kalau nak makan tu jan bkira kalau da malas nak masak. tanggung sendiri..tengah2 bulan makan steak woooooooh






 kami order tomyam udon mee ngan lamb steak.






Air ni je aku tak bekenan. langsung tak bekenan! aku lom penah rasa ice lemon tea rasa bukan lemon tea. ada rasa macam bangla. dari tukang masak sampai laa ke cleaner and cashier dia adalah bangla. maka.....air pun ade rasa2 kaum dia jugak. seriously.....pelik dan wordless mak rasa saat menyedut air ni ke anak tekak. tobat......









 ni steak laki aku. roti aku kebas. steak dia sedap...tapi liat sikit.








kebetulan hari ini...special dia ciken sup. not bad.....sedap. bkn sup yg dlm tin eh....ni sup buat sendiri. eh konfiden je aku. ntah2 tukang masak dia amik dlm tin prego tu. muhahahahaha








tomyam udon ni aku pnya. kuah tomyam ni mmg menepati citarasa aku. cuma mee dia je...keras. mentang2 laa aku last customer kat situ. kemain laju ko celup mee aku kan. tu yg keras semacam je. siap sapu2 lantai tu time aku tga mcekik.



gila babs punya bangla. kot ye ko nak halau customer..sopan sikit bole. aku curah tomyam ni kang kat bulu ko baru tau.



food OK. service bad.....






Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

4 comments:

  1. Replies
    1. tomyam dia mmg superb. i makan kuah dia je.....sedap!

      Delete
  2. steak makan kat tony roma's la..terbaek.. tak pon meatworks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg nak sangat try tony roma tu...cuma nak ke sana. kaki ade emas...berat.

      Delete