Friday, May 11, 2012

Again.....




punya lama x updated....



security opis aku ni makin hari makin kedekut. segala bagai nak block! ntah apa2. fesbuk ke twitter mmg harem laaa nk bukak. gila stress dok kat opis cmni. siyes.....ketidakadilan! aku ni da ler paten tak bukak lappy kat uma. after 8 hours balik uma kena rest. xle ngadap pc or lappy. but...bila da jadi cmni. tpaksa aku langgar peraturan hidup. muhahahahahaha



skang plak sibuk ade event nak buat. lagi laaa jiwa aku nk menghadapi hari2 sebelum event kan. everything semua mintak dan2 tu gak. PC da lembab satu hal...nak donwload pun block. apa rasa nya? paham x masalah aku? tekanan perasaan keje kat tempat mcm ni. semua nya tak bole.


Pfftttt!



aku perlukan hiburan dan enjoisss. semua benda nak join laa kekdahnya. nak kurangkan stress. baking mmg pasti...cuma jadi ngan tak je masakan aku tu. isk....isk....ade satu hari tu aku rasa idup sedih giler sebab aku ofer nasi ngn telo goreng kat laki aku sbb aku rasa lemah dan tak konfiden. semua benda buat tak kena...nak nangis semua ada. tu yg smp nak masak pn tetiba xtau. ekekekekeke....



so blog ni pun terabai laaa...bila da lama x updated......alih2 kuar cite kasut koyak. geli betul laaa blog ni. hahahahaha ni laa hiburan aku paling low cost tapi bebaloi. bebaloi peluh kuar....yg tak bebaloi bila kasut kopak lagi kali kedua. demmmmmmmm!








Kasut ihsan dari Pot. 



memang kena beli baru laaa juga ni. menyampah gile kena bahan time main kelmarin. siot arrrrrr korang. mentang2 laa kasut aku cap hayemsss. korang kutuk aku eh....aku xnak bayar duit gelanggang. bayar sendiri. xpe der..aku redho je korang bahan kan kasut aku ni. biar pun kasut cikai....tp aku menang game malam tadi.



menang menjerit je. huh......!


tga syok memukul dan tekinja2 tetiba rasa mcm apesal laaa aku dga bunyi kelepet...kelepet kat kaki. mula2 kontrol lagi....last2 amik kau. aku kat depan tapak kat belakang. MALU nye weeeeehhhhhhhhh! rasa mcm nak pencen main badminton. time ni bebudak tu da bantai gelakkan aku. jahat giler perangai bapak budak zaman skang. bahahahaha



yelaa2x....mak nak pegi cari kasut baru laa ni.



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. Hahahahah! Tumoang gelak besar ;)

    ReplyDelete
  2. U pn gelak kn i?????? Cisssss.....hahahahahaha

    ReplyDelete