Monday, April 02, 2012

The Real Challenge Begin









believe or not...i'm gaining lotsa weight. ok..mmg kena percaya laa kan sbb da beberapa minggu keje melantak tak hengat. 



ni semua sbb kat opis mak ade buat biggest loser celen. so...kalau timbang2 mmg aku laa the berat staff among others. i mean....mak laa yg paling kiut skali kat situ. Loserrrrrrr



but....but....celen baru nak mula ye. yg menang last week jan syok sangat lah. hahahaha riak plak. kang jiwa kunap sampai oat pun tolak tepi.




 


penimbang ni best sebab dia count complete dari berat fat..bone and water. so...bole laa tgk beza brapa if kita dapat lose weight and kita tau apa yg kurang. angka 54 seperti di atas adalah estimation usia dengan berat sekarang. hamaigad!



cepat! cepat! kayuh dan insaf sekarang!!!!!




p/s: dengar cite 1st prize iPad. yang rasa2 da ade iPad tu takyah laa struggle sgt eh. kahkahkah



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment