Monday, March 12, 2012

Sarang..




hello...hello....ade orang tak ni? 


macam rumah tinggal je blog mak ni nak. gila bersarang sudah. dek kerana tuntutan kerja dan tanggungjawab seharian. perghhh bunyi macam kau sorang saja yang busy dekat malaysia ni. lama betul tak updated blog ni. kalau singgah selet jari kompem tebal habuk nye dik noon. salah siapa semua ni??????? salah bos atau salah kampeni? atau salah suami? eh


tau2 jelaaa skang kat opis aku segalanya nak sekat. block! block! block! esok2 buka berita kosmo pun block! bangang nye tahap tak bole diuraikan lagi. tak paham nape nak sekat hiburan pekerja2 even for 2hrs pun xbole. mmg laa kau claim nnt leka..lalai. its depends pada individu. mcm aku ni bukan laaa 24jam kaki fesbuk or baca blog 4 jam sehari. sikit2 je pun.....tu pun xkasi. ok2laaa malas nk argue pasal block2 ni. kalau keje aku tak siap aku salah kan org network laa jawab nye...sbb aku nk gugel source code dan pembelajaran ilmiah pun ko sekat....so korang laa jawab eh? 



aku kan hari2 pegi keje skang dihujani perasaan geram dan stress. tp aku jenis bukan tepekik2 meroyan tak puasati tak tentu pasal. bukan nak kata aku pendam dlm hati. no....cuma aku luahkan kat kawan2. tu je da memadai dari ko nk telolong satu unit mcm suara kau je hebat dan sedap. last2...keje ko tu je ciput. banyak songeh dari bekeja. aku tak bkira ko nak campak aku keje apa...tapi kalau itu mmg bahagian ko...ko laa buat. nape aku? ko igt aku ni kacang je kena buli? sorry....


mmg aku susah nak say never...tapi kalau aku da kasi hint yang aku sibuk..bole tak ko pahamkan statement aku and cari laa org lain yg free bole tolong 'keje' kau tu. pada aku keje ko sangat laa simple. hanya suara ko je yg buat keje tu nampak gempak. so...please. be matured sikit bole tak? ke matured pn ko xpaham? aku malas nk pekik2 gado...sebab aku mengawal hot temperature diri. buat apa aku nak sakit jiwa gadoh ngan org yang da sememang nya rasa diri dia je betul?









p/s: da lama tak updated....bila update meroyan plak. baik layan lagu feveret lagi bagus






Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment