Saturday, March 31, 2012

Pre Hornymoon III





Hari terakhir di Cherating.... :-(



Kejap nye masa!!!!! mmg laaa kejap sbb pegi pun sabtu ahad je nok. jan nak mengada2 buat lemau tak nak balik. banyak nau duit kau nak dok sana lama2 eh. terima jelaaa hakikat yang aku keje makan gaji. ISNIN wajib masuk opis. muhahahaha lemau...lemau....



planning utk last day ni simple...easy dan cepat. macam touch and go. sebab sabtu da ronda2 and da pikir balik KL kang beli apa. lagipun aku nak smp KL biar awal sikit. bole lepak2 kat uma sementara nak abiskan weekend. pas subuh je kitorang da ready2 siap nak pegi breakfast and teruja nye aku sebab nak mandi pool. mengada-ngada sikit. kita mulakan dengan bismillah.....






 



nampak ittew meatloaf? dan2 laki aku suh buat benda alah ni next week. cmne ni??? neves..mak tak reti nyah oooiii! kebetulan hari ni chef dia buat breakfast nasi minyak. tapi nasi dia kaler2 mcm nasi ujan panas. aku xreti nak makan nasi pagi2 selain nasi lemak. tapi laki aku konsep dia kalau pegi negeri orang otometik benda tu mmg xkan jumpa kat KL. alasannya...rasa tak sama. fine.....












 



 telur bungkus ni pun superb. i liokeeeee!! :-)




 laki aku kan kalau makanan feveret dia ada (bake beans)...mmg 2nd round still amik lagi.




 aku makan ni je. percaya lah...


 balik dari melantak...disajikan pulak ngan free newspaper. indahnya hari ku di sini. ^_^


 
lepas g breakfast trus kuar jalan2 ke pantai. nak merasai ketenangan dan terik mentari kat sini. sambil nak loving2 di pantai. da laaa jln bdua2an je...so gambar pun semua SS. sorang feeling pakai 2-pis lagi sorang pakai boxer je. semua gambar berkonsepkan 'kau ketip aku..aku ketip kau'
















aku suke gambar ni. sbb mak berangan posing pakai 2-pis. bole mati ikan2 di laut. *yawn..







turun pool buat2 nak rendam kaki. sebenarnya nak buang pasir. eh senonohnye perilaku. bukan...bukan aku mmg tga perah suar semata2. jimat nnt tak yah basuh lagi.





kesimpulan dari gambar2 di atas....akhirnya stim. moralnya bang...jan candid gambar aku...hasilnya mcmni. sumpah geli














i love this pic! mekasih kat abang yang jaga pool tu. terer ok dia snap pakai camera ni. ade jugak gambar bedua yang senonoh sikit. auwwww.....!


actually..masa ni aku tak sedar dah pukul 10.30 pagi at the time. kelam kabut packing sbb nak kejarkan ke kemaman membeli sata dan otak2 yang da lama diidamkan. alhamdullilah dapat jugak memborong hehehe setelah kejadian lalu.



















i must thank to hubby sebab bawak kite jalan2...even holiday ni utk JJCM je. at least i'm happy...tak stress and we've happier gain weight together. muhahaha. aku ni kalau bab pegi jalan2 mmg banyak songeh dan peel. sometimes cerewet tak tentu hala. but...aku tak kisah pun kau nak bawak g ceruk mana sekali pun...janji kita beromentik sama2.



planning for the next short holiday trip!  ke mana ya.......



bai


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment