Wednesday, March 28, 2012

Penyakit apa ni





Agaknya memang seminggu ni nasib aku jumpa driver yang bangang2....bajet bagus dan juga otak kat burit. 


Dan semua yang menyakitkan ati aku ni sama bangsa ngan mamat yang cium jerry tu. cuma this time aku rasa lebih sentap dan hampir nak terbalik kan kete. geram ok.....apesal laa orang2 mcmni tak kena balasan sekelip mata? 



On the road kalau nak ke kiri kanan aku mmg paten guna fungsi signal. bukan bodoh biadap pakai masuk pancung jalan orang. NO. aku beli kete mmg skali ngan signal dan pakej lengkap side mirror. bukan mcm certain kete tu...mahal kemain tapi bebal dan pemalas nak gunakan features yg ada.




kes nya tadi...laki aku bawak kete di lane kanan. masa nak tukar lane kiri signal pun ON and aku sendiri tengok kete nissan latio sedan WQP 950 tu jauh lagi. elok laki aku nk amik kiri tetiba dia pecut and terus cantas tak kasi ktorang masuk lane tu. 



memang break mengejut. so..laki aku hon sikit laa. SKIT je dalam 1 harkat. tau dia buat apa? si kelly ni kuar kan tangan dan tunjuk FUCK sebangga2 nya kat ktorg. babi x?



pastu...tak cukup lagi....dia nak saiko kitorang laa konon when kelly tu sengaja slow kan kete and dia break mengejut plak. sorry laaa kelly babis....gua da ready ngan tektik bebal lu. toksah laa susah payah nak takut2 kan ktorg. 



gua cuma nak lalu sebelah lu kasi 25 harkat hon. malas aku nak layan adik2 bebal mcmni. nak tunjuk bagus dan rasa diri besar. baru pakai latio je pun..very very very rude. 



rupanya sebelah dia ade awek. alahaiiii kesian......ni mesti stok2 tak penah ade awek and wajib tunjuk macho kat gf tu..nak ckp laa yang ko ni otai bawak kete? pttuiiihhhhhh!!!!!




xpelaa arini ari kau....biar laa esok2 kalau ko excident ke apa...aku harap teda orang nak tolong budak biadap mcm ko. terkinja2 laa sorang kat situ.




kau nak kekwat ngn aku pun kete latio je. lain laa Bugatti ke Bentley. ntah2 tu pun mak bapak ko punya. kau nak berangan lebih2 pun tak guna bai. adoiiiiii sakit nye hati aku ni!!!!!!!!!!!!!!!!







p/s: aku salu tebayang kalau ade kuasa ajaib...like bila org tu aniaya kita..skali kita doa je kete dia tebalik tetiba. or....SANTAU kan aje orang mcm ni. 






Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment