Tuesday, February 14, 2012

JJCM....again.....haish




we went to Nasi ayam hainan ampangan. da lama jugak nak ronda cari nasi ayam ni. asik tgk kat tv je khennnn. the taste mmg lain dari yang lain. apa yg lain...nasi nya. ayam dia lebih kuang sama ngn nasi ayam biasa. apa yg menarik hati mak kan....ialah taugeh kicap dia. sedap...and rasa puas mcm makan kt ciken rice shop. harga pun bepatutan tau. baru laa bole claim spesial kak linda ooiii hehehe










nasi dia dimasak ngn ditumis dulu. and beras yg dipakai pun lain. pakai beras panjang...sebab tu rasa dia mmg lebihhhhhh sedap. sup and cili dia pun cukup rasa. puasati sangat dapat rasa. walaupun xdelaa jauh sangat tapi menapak jugak laa kan dari kl nak ke panchor jaya ni. actually jjcm kali ni sbb alang2 nak pegi melawat dak mok. da seminggu dia dok uma wan dia. rindu hokay!



rupanya uma mak metua abang aku ni dekat gile ngn nasi ayam hainan ni. jalan kaki pn sampai le kekdahnye. seriously sangat di recommend utk sepa2 yang blum penah cuba nasi ayam yg best ni!





Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment