Friday, February 10, 2012

ini kenyataan bukan mimpi










berat kat atas ni adalah masa sekitar belum stabil dek makan pil hormon tu. usually 94..95 kgs. time ni frust sbb rasa down yg work out tu mcm tak berhasil. atau my feelings yg rasa penimbang ni rosak. pegi uma mak aku pun sama gak angka nya...... hurm. really damn hard!!!!!!





 but.......after week by week. alhamdullilah baru nmpk hasil.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.












updated : 29 / Dec / 11 = 97kgs
now: 09/ Feb / 12 = 85.8 kgs





tepuk...tepuk...tepuk....untuk diri sendiri!! oh..by the way i've stop my treatment kat Medina. sebab...kewangan kena kumpul. and 1 of my colleagues suggest utk pegi ke LPPKN. kos dia murah laa sikit kan banding medina ni. since kegagalan aritu....laki aku wat masa ni xnk pikir apa2 treatment lagi. bkn bmaksud putus asa.. cuma nak guna kan masa yg ada kumpul duit dan build balik quality time together.



tu laaa klu jadi hamba keje.....dari dulu lagi aku ajak enjoy tak nak. sbb melalui pemahaman kau enjoi tu bererti tanak anak. gila desa punya pikiran. eh selamba nya aku kutuk suami. xpe...nnt mintak maaf. yelaaa kau igt buat anak ni dlm kepala otak tu anak je. kau besenggama ngn aku tp dlm otak kau...anak..anak..anak. ke kau lupa cara enjoi mcm mana bang? stress laa mcm tu kan? baiklaaa kita ni bsedehana dan rilek2 je. sampai masa Allah nak kasi...Dia akan kurniakan kita. 














Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment