Tuesday, February 14, 2012

bosan dan meluat





bosan sebab....kat opis skang semua hiburan dia nak block. temasuk laa blog. nak upload gmb pun tak bole. jahat kan? nak suh aku pitam kejung tgk koding lama2. jadi lebih terer tak pelaa jugak. makin menepu kepala otak ni. giler kau tak bosan??????? pastu semua benda nk track. mcm laa aku ni pegi bukak laman porno kan. aku ni nk tgk laman2 berilmiah....yg ade resepi2...eh



meluat sebab...menyaksikan birokrasi dan bias yang beleluasa depan mata. ari2 pegi keje rasa mcm fedup and naik menyampah. rasa lemau manjang. monday blues yang di drag kan smp jumaat. rasa nya azam taun ni nak jadi pekeje komited. i'm trying tapi tulaaa ade je org2 yg menyakitkan ati aku ni dan buatkan aku rasa tak hepi keje kat situ. ntah paper.....




dan sekarang ni aku terasa mengantuk dan rasa macam mau melepak kat bilik solat tu. baiiiiii

















dan..................nak baring tkangkang mcm budak mok ni.


kau mampu?



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment